4,8 - Uitstekend
  • Europa's grootste selectie
  • Alleen gecertificeerde verkopers
  • Bescherming van de koper
  • Financiering
Europa's grootste selectie
Alleen gecertificeerde verkopers
Bescherming van de koper
Financiering

Lara's Garage

Lara's Garage

Sinds ik drieënhalf jaar geleden ben begonnen met fietsen, heb ik veel legendarische wegen gereden, zoals Sa Calobra, Cap Formentor, Passo Stelvio, Passo Rombo, Sella Ronda, Gran Sasso, San Bernardino, Albula, Blokhut, Teide en Strade Bianche, om er maar een paar te noemen...

Waarom rijd je?

Ik woonde in Zuid-Frankrijk toen een vriend me een berichtje schreef dat hij in de buurt was en of ik met hem wilde gaan fietsen. Een paar dagen later stond ik op de Mont Ventoux - mijn eerste rit op een racefiets! Het gevoel toen ik de top bereikte was ongelooflijk, dat was het moment dat ik verliefd werd op fietsen!
Een paar maanden later, terug in Duitsland, kocht ik mijn eerste racefiets - een Canyon Endurace CF SL WMN 7.0. In het begin was ik echt bang om hard te gaan, vooral bergaf.... maar ik genoot echt van het fietsen. Voor mij is fietsen een manier om stress kwijt te raken en te genieten van de natuur om me heen. Als ik op de fiets zit, ben ik alleen en de eindeloze ruimte voor me.

IMG_0469

Lara's Garage

Canyon Opblazen

De zomer daarop kocht ik mijn tweede fiets, een Canyon Inflite - omdat we allemaal weten: Cross is Boss ;)

Er is veel veranderd sinds ik mijn Endurace.... heb. Ik heb mijn fietsen geüpgraded, ik rijd nu zo hard als ik kan, vooral bergaf (!), maar één ding zal altijd hetzelfde blijven: Ik vind het heerlijk om op mijn fiets te zitten en de wind in mijn gezicht te voelen.Canyon Endurace CF SL WMN 8.0 Aero Di2

Met pijn in het hart verkoop ik nu mijn Canyon Endurace CF SL WMN 8.0 Aero Di2. Ik heb veel van de hierboven genoemde bergen beklommen met deze fiets. Maar het hoogtepunt met deze fiets was toch wel de Plantur Femmes Tour vorig jaar. In zeven dagen reden we de route van de Tour de France Femmes (alleen zonder transfers) van Parijs naar Super Planche des Belles Filles. Zeven dagen van zweet, gelach, pijn en vreugde. Ik heb nog nooit zeven dagen achter elkaar gereden, nog nooit zoveel kilometers of hoogtemeters. Het was een unieke ervaring die ik nooit zal vergeten.

Mijn Endurace is de perfecte allrounder. Hij is supercomfortabel, ook geschikt voor meerdere lange dagen op het zadel. Hij is licht genoeg om elke berg te bedwingen en heeft de perfecte versnellingen voor steile beklimmingen, 50/34 en 11-34, elektronisch geschakeld natuurlijk! Dankzij de aero cockpit en diepe wielen is hij ook perfect voor snelle ritten op vlak terrein. Om het in één zin te zeggen: Het is echt de perfecte allrounder.Canyon Aeroad CF SLX 8 Di2

Zoals al eerder gezegd, hou ik nu van snel fietsen - daarom kocht ik vorig jaar een Canyon Aeroad CF SLX 8 Di2. Dankzij de aerodynamisch geoptimaliseerde vorm en de zwaardere versnellingen is het de perfecte fiets om hard mee te rijden.Canyon Ultimate CF SLX 8 LTD

Eind vorig jaar kocht ik een andere fiets, een Canyon Ultimate CF SLX 8 LTD. Omdat ik de onderdelen niet mooi vond, maar wel het frame, heb ik hem helemaal gedemonteerd. Daarna heb ik hem weer opgebouwd naar mijn smaak. Het is mijn favoriete fiets voor ritten in de bergen. En het mooiste is - hij is zwart met glitters!Vrouwelijke fietskracht

Omdat ik mijn passie wil delen met anderen en andere jonge vrouwen wil aanmoedigen om uit hun comfortzone te stappen, bedacht ik me geen twee keer toen ik werd gevraagd om lid te worden van de Female Cycling Force. De Female Cycling Force is een community van vrouwen voor vrouwen waar iedereen welkom is, ongeacht niveau, stijl of leeftijd. Als ingenieur ben ik gewend om omringd te zijn door mannen - en voor degenen die dat niet zijn, of gewoon wat afwisseling willen, bieden we wekelijkse ritten en fietsvakanties voor vrouwen.
MTB, racefiets & gravelfiets kopen | tweedehands buycycle
Koop & verkoop je MTB, Gravel Bike & Racefiets tweedehands op Buycycle. Met veilige betaling, verzending & kopersbescherming. De grootste marktplaats voor fietsen.